Training

sks_3Het onderwerp Servicekosten raakt veel mensen binnen een organisatie. Van telefoniste, klantencontactcentrum tot de financiële administratie. Iedereen heeft er mee te maken of krijgt er vragen over van huurders. Extra belangrijk dus dat uw medewerkers weten waar het over gaat, wat servicekosten nu eigenlijk inhouden en belangrijker nog hoe uw organisatie met dit onderwerp omgaat.

Om de kennis van uw medewerkers te vergroten over het onderwerp Servicekosten en daarmee ook het plezier van betrokken medewerkers bieden wij nu een Training Servicekosten aan.

In deze training komen alle elementen uit de servicekosten uitgebreid aan bod. De inhoud van de training sluit volledig aan bij de situatie binnen uw organisatie. Uiteraard wordt ervoor gezorgd dat het een interactieve training wordt, rijkelijk voorzien van actuele, lastige en grappige voorbeelden uit de alledaagse praktijk.

Bent u net als wij van mening dat het belangrijk is dat uw medewerkers weten waar ze het over hebben? Neemt u dan hier contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat.