Over ons

sks_2Servicekosten Solutions B.V. is het eerste en enige advies en interim bureau in Nederland dat gespecialiseerd is in alle dienstverlening rondom servicekosten. Onze gespecialiseerde adviseurs zijn in staat snel tot de kern van de zaak door te dringen. U zit aan tafel met mensen die echt weten waar het om draait bij servicekosten.

Servicekosten Solutions streeft naar een groter begrip vanuit huurders over servicekosten en een optimale efficiency en kostenbewustzijn binnen het servicekostensproces bij organisaties. Wij bieden onze diensten aan bij woningcorporaties, commerciële verhuurders, projectontwikkelaars en huurdersorganisaties in Nederland.

Onze werkwijze noemen wij attent. U kunt van ons inventieve oplossingen verwachten die naadloos aansluiten bij uw wensen en behoeften. Wij zijn resultaatgericht zonder daarbij de menselijke waarden uit het oog te verliezen. Heldere afspraken vormen het uitgangspunt voor de samenwerking en u kunt van ons verwachten dat wij deze afspraken nakomen. Open en eerlijke communicatie staan hoog in het vaandel, zodat u weet waar u aan toe bent.

Kennismaken?
Wilt u weten wat Servicekosten Solutions voor uw organisatie kan betekenen? Neemt u dan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek contact op met Eline Tiemstra, Managing Consultant.

Als u interesse heeft in onze interim dienstverlening of zelf op zoek bent naar een interim opdracht kunt u ook contact opnemen met Eline Tiemstra, Managing Consultant.